Caterpillar laiž klajā VisionLink® Productivity sistēmu Cat® PM600 un PM800 sērijas asfalta frēzēm

Caterpillar® tiešsaistes platforma VisionLink® Productivity asfalta frēzēm nodrošina praktiski reāllaika datus par tehnikas stāvokli un kopējo situāciju objektā, lai palīdzētu tehnikas īpašniekam uzlabot darba produktivitāti.

VisionLink® Productivity Cat® PM620, PM622, PM820, PM822 un PM825 asfalta frēzēm reģistrē, analizē un apkopo tādus detalizētus datus, kā laiks, kas pavadīts, gaidot pašizgāzējus, frēzēšana un pārvietošanās objektā, nofrēzētais attālums, degvielas patēriņš, atrašanās vieta objektā un tehnikas darba cikls. Tas sniedz tehnikas īpašniekam un darba veicējam pilnīgāku pārskatu par tehnikas ekspluatācijas efektivitāti un darba produktivitāti objektā. 

Šī platforma segmentē iegūtos datus viegli pārskatāmās, informatīvās diagrammās, sniedzot dažādas iespējas apskatīt tos vēl detalizētāk un analizēt galvenos produktivitātes rādītājus (KPI). Ar VisionLink® Productivity palīdzību tehnikas īpašnieks vai darba veicējs var ātri iegūt datus par katru dienu nofrēzēto attālumu, frēzēšanas stundām, redzēt pārmērīgu frēzes gājienu, lēnu frēzēšanu un tehnikas apstāšanos. Detalizēti pārskati ir pieejami gan PDF, gan Excel un CVS formātos, tā izslēdzot nepieciešamību ievākt šos datus manuāli, un šādus pārskatus var iestatīt kā ikdienas ziņas e-pastā.

Šāda jaudīga un detalizēta datu vākšanas un apkopošanas tehnoloģija ļauj tehnikas īpašniekam vai lietotājam novērtēt tehnikas darba ciklu produktivitāti, izsekot un novērst nevajadzīgu degvielas patēriņu, kā arī salīdzināt veiktās darbības un to efektivitāti starp vairākām tehnikas vienībām, vairākām maiņām un vairākiem projektiem. Tas palīdz identificēt un samazināt dīkstāves, sasniegt augstāku produktivitāti frēzēšanas darba ciklā, uzlabot turpmāko projektu izpildes plānošanu, kā arī optimizēt tehnikas rentabilitāti, palielinot efektivitāti un samazinot izmaksas.


Caterpillar tiešsaistes platforma VisionLink® Productivity var reģistrēt un apkopot datus par tehnikas darbību un stāvokli objektā no visām tehnikas vienībām, kas tajā atrodas, neatkarīgi no tehnikas zīmola. Šai platformai ir iespējams piekļūt no jebkuras vietas, izmantojot mobilo tālruni, planšeti vai datoru. Līdz ar to VisionLink® Productivity platformā var iekļaut visu objektā esošo tehnikas parku, apvienojot dažādu zīmolu tehnikas vienības.

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti