Huddig Tigon JAUNUMI

Huddig hibrīda universālais iekrāvējs HUDDIG TIGON

Huddig pirmais hibrīda universālais iekrāvējs HUDDIG TIGON ir izturējis pārbaudes testus.

Huddig jau kopš 1959.gada ražo universālos iekrāvējus. Jau 2015.gadā tika izstrādāts “Tigon Technology” koncepts, kas ļautu Huddig universālajiem iekrāvējiem darboties, izmantojot tikai elektrību vai dīzeļdegvielu, vai arī elektroenerģijas un dīzeļdegvielas kombināciju. Tagad, 62 gadus pēc pirmā iekrāvēja izgatavošanas, pirmais elektriskais hibrīda universālais iekrāvējs atstāj Hudiksvall rūpnīcu un tiek piegādāts klientam.

"Mūsu hibrīdu universālais iekrāvējs HUDDIG TIGON vairākos veidos revolucionēs būvniecības nozari. Protams, samazinot emisijas, kā arī izmantojot jaunās iespējas, ko nodrošina elektroenerģija. Nākotnē mēs noteikti pieredzēsim jaunus veidus, kā strādāt ar celtniecības tehniku," saka Daniel Myrgren, Huddig AB mārketinga un pārdošanas vadītājs.

HUDDIG TIGON jauda ir par 30% lielāka, tas var darboties klusā režīmā un izmantot biodegvielu HVO 100. TIGON elektības pieslēguma opcija nodrošina neierobežotu darbu stacionāri ar elektrības pieslēgumu un uzlādi vienlaikus. Mašīnas EV režīms ļauj strādāt arī bez izplūdes gāzu izgarojumiem. Tas nozīmē, ka HUDDIG TIGON var strādāt jaunās vidēs - piemēram, dzīvojamos rajonos naktī un arī iekštelpās.

"HUDDIG TIGON ir jauninājums, kas sāk jaunu ēru būvniecības industrijā. Kā pionieris, Huddig ir iesaistīts pārejā uz zaļo enerģiju, ar ko tagad saskaras visa industrija. Mašīna nav tikai hibrīds, bet gan tehnisks šedevrs. Esmu ārkārtīgi lepns par visiem darbiniekiem un partneriem, kas to ir darījuši iespējamu, un ar nepacietību gaidu turpinājumu," secina Huddig AB izpilddirektors Lars Lindahl.

HUDDIG TIGON pārdošanu vietējā tirgū tiek plānots uzsākt 2021. gada 4. ceturksnī.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti