Izdevums Ziema 2023

Šajā Industrija izdevumā esam sagatavojuši jums bagātīgu lasāmvielu garajiem ziemas vakariem. Vispirms atskatīsimies uz šī gada oktobrī Vācijā notikušo izsoļu nama Euro Auctions lietotās tehnikas izsoli. Ielūkosimies SIA Alfis rīkotajā klientu dienā 

Alfis-Finlay Open Day 2023, kuras laikā klienti vēroja darbībā Finlay karjerizstrādes tehniku – rotoru drupinātāju IC-110 RS, sijātāju 683 un radiālo konveijeru WR80.

Aicināsim uz sarunu sertificētu operatoru instruktoru Robertu Mūrnieku un lūgsim pastāstīt, kāpēc SIA Swecon rīkotās operatoru apmācības ir ieguldījums, kas tehnikas īpašniekam atmaksājas. 

Tehnikas apskata ietvaros viesosimies SIA Regga Energo dolomīta karjerā Dutkas, kur jau mēnesi strādā Develon DX380 LC-7 kāpurķēžu ekskavators.

Iepazīsimies arī ar diviem jauniem uzņēmumiem. Pirms gada dibinātais SIA GreenQuip Latvia pārstāv Zviedrijā ražotās, videi draudzīgās TempoTrax® augsnes aizsardzības plāksnes un paklājus. Savukārt, šī gada jūlijā Latvijas nomas tirgū sācis darboties SIA Traktors.lv, kura spēks ir zemes darbu tehnikas nomā. 

Atskatoties uz rudens izstādi BILTIM TEHNIKA 2023, diskutēsim par drošību darbā ar industriālo tehniku, pētīsim aktuālo situāciju un iespējamos risinājumus. Un, protams, uzzināsim arī citus industriālās pasaules jaunumus.

Žurnāla Industrija izdevums Ziema 2023 lasi šeit


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti