Izstādē PAVASARIS 2022, 12.-14.maijā RĀMAVĀ – tehnika un aprīkojums arī celtniecības nozarē strādājošajiem

Šogad lauksaimniecības un tehnisko nozaru izstādē PAVASARIS, biznesa centrā RĀMAVA lielāks uzsvars tiks likts uz tehnoloģijām, kas palīdz palielināt darba produktivitāti un efektivitāti, zināšanu papildināšanu un izglītības iespējām, kā arī savstarpējās sadarbības veicināšanu starp nozares dalībniekiem.

Laiks ir viens no vērtīgākajiem uzņēmēja resursiem un biznesa izstādes palīdz laiku izmantot produktīvi. Šajā izstādē efektīvi un īsā laikā vienuviet varēs apskatīt lielāku un mazāku traktortehniku, iepazīties ar tehnoloģijām un pakalpojumiem ražīgākam un efektīvākam darbam, piedalīties konsultācijās (tai skaitā par finansēšanas un apdrošināšanas iespējām), izvēlēties energoefektivitātes uzlabošanas risinājumus, apskatīt vairāku veidu angāru būvniecības iespējas, transportu darbam un atpūtai (t.sk. piekabes, automašīnas, kvadriciklus), piedalīties semināros un diskusijās par nozarē aktuālām tēmām, tā paplašinot zināšanas un gūstot jaunas idejas biznesa izaugsmei, kā arī satikt citus nozares dalībniekus klātienē aci pret aci un atpūsties kopā. 


Izstādes laikā ar jaunākajām tehnoloģijām apmeklētājus iepazīstinās un konsultēs 240 organizācijas un uzņēmumi. Klātienē varēs apskatīt un novērtēt dažādu zīmolu celtniecības un būvniecības tehniku un aprīkojumu – dažāda izmēra traktortehniku, universālajiem iekrāvējiem, ekskavatoriem, dažāda izmēra un pielietojuma kausiem, ģeneratoriem, degvielas uzglabāšanas risinājumiem un darba instrumentiem. 


Gaidāmā izstāde būs 30.jubilejas izstāde un tajā plānoti vairāki īpaši notikumi. Kā viens no tiem – izstādes apmeklētājiem izstādes laikā visas trīs dienas pļavā blakus Tornim būs iespēja izmēģināt noteiktu traktortehniku kustībā (lielākas un mazākas jaudas traktorus, kā arī profesionālos zāles pļāvējus). Vairāk informācijas par gaidāmo izstādi, izstādes dalībniekiem un īpašiem notikumiem izstādē pieejama – www.ramava.lv.

Fakti

Izstāde PAVASARIS 2022 norisināsies no 12.-14. maijam, biznesa centrā RĀMAVA, Valdlaučos. Ik gadu to apmeklē vairāki tūkstoši interesentu, kas ir saistīti ar lauksaimniecību un citām tehniskajām nozarēm. Lauksaimniecības un mežsaimniecības biznesa centrs RĀMAVA (SIA “A.M.L.”) dibināts 1992. gadā un ir lielākais lauksaimniecības un mežsaimniecības nozares izstāžu organizētājs Latvijā. 

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti