Jaunais Cat® MH3050 materiālu pārkraušanas ekskavators piedāvā augsta līmeņa veiktspēju, uzticamību un komfortu

Jaunais Cat® MH3050 materiālu pārkraušanas ekskavators nodrošina izcilu veiktspēju, pārbaudītu uzticamību un izcilu kabīnes komfortu. Uzlabotā elektro-hidrauliskā sistēma optimizē jaudas un efektivitātes līdzsvaru, samazinot darba cikla laiku. MH3050 vēl vairāk paplašina Cat materiālu apstrādes iekārtu klāstu un piedāvājumu.

Šo nākamās paaudzes ekskavatoru darbina Cat® C9.3B dzinējs, kas atbilst ES Stage V un ASV EPA 4 emisiju standartiem, un spēj darboties arī ar B20 biodīzeli. Operatoram ir iespēja pielāgot jaudas prasības konkrētajam uzdevumam, izvēloties starp Power, Smart un Economy režīmiem, tā samazinot degvielas patēriņu, bet nezaudējot mašīnas veiktspēju.

Cat® MH3050 iestrādātās tehnoloģijas paaugstina darba efektivitāti un drošību. E-žogs neatļauj tehnikas darbības ārpus operatora noteiktās zonas, kabīnes aizsardzības funkcija Cab Avoidance aptur jebkādu iespējamo kontaktu starp tehnikas satvērēja mehānismiem un kabīni. Cat® Payload palīdz precīzi slogot tehniku, saņemot reāllaikā svara aprēķinu. Lai iedarbinātu dzinēju, nepieciešams ievadīt PIN kodu, tādējādi tehnika nevar darboties bez operatora atļaujas.

MH3050 standarta aprīkojumā ir iekļauta augstākās kvalitātes kabīne, un, pateicoties džojstiku vadībai, kabīnē nav stūres – operatoram ir uzlabota redzamība uz priekšu, vairāk vietas kājām un ir vieglāk iekāpt kabīnē. Visas vadības ierīces ir ērti novietotas operatora priekšā un viegli aizsniedzamas, lai izvairītos no nevajadzīgām kustībām. Liels, 10 collu, augstas izšķirtspējas skārienekrāna monitors piedāvā vienkāršu navigāciju operatora vadības ierīcēm.  Biezie, laminētie, triecienizturīgie vējstikli un jumta logi atbilst EN356, P8B un P5A standartiem. Tehnika ir aprīkota arī ar 1800 lm LED gaismām uz šasijas, izlices un strēles, kas sniedz lielāku drošību un pilnvērtīgu redzamību arī, strādājot tumsā.


Jaunais hidrauliskās eļļas filtrs, kas kalpo par 50% ilgāk nekā iepriekšējie modeļi, uzlabo filtrēšanu un pagarina eļļas maiņas intervālus līdz 3000 darba stundām. Degvielas filtriem ir 1000 darba stundu maiņas intervāls, lai mazinātu apkopes izmaksas. Standarta aprīkojumā ir iekļauta arī centrālās smērēšanas sistēma. 

Cat® MH3050 tehniskie dati:
▪ Dzinējs: CAT® C9.3B
▪ Net jauda, kW (zs): 258 (346)
▪ Minimālais darba svars: 48,000 kg
▪ Maksimālais darba svars: 50,000 kg
▪ Maksimālā sniedzamība: 18,060 mm
▪ Maksimālais augstums: 19,030 mm

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti