KEESTRACK un DSP karjeru iekārtas – tagad pieejamas arī Latvijas uzņēmumiem.

Uzņēmums "ERCO Technologies" UAB pārstāv KEESTRACK un DSP karjeru iekārtu ražotājus. Tagad šīs iekārtas tiek piedāvātas arī klientiem Latvijā.

KEESTRACK ir mobilo drupinātāju un konveijeru, putekļu slāpēšanas – smidzinātāju, šķirotāju un sietu sistēmu ražotājs. DSP ir stacionāro drupinātāju, sietu, materiālu mazgātāju un citu karjeru iekārtu ražotājs.

„2021. gadā klientiem Lietuvā esam piegādājuši 7 mobilās KEESTRACK iekārtas, kā arī 2 stacionāras DSP drupināšanas un sijāšanas līnijas. Esam jau saņēmuši pasūtījumus piegādēm arī 2022. gadā. Ar prieku paziņojam, ka tagad piedāvājam kompleksus risinājumus ar servisa atbalstu arī Latvijas karjeru izstrādes uzņēmumiem,“ – stāsta "ERCO Technologies" UAB izpilddirektors Artūrs Stakausks (Artūras Stakauskas).

2022. gada maija sākumā tiek plānots ļoti interesants pasākums – "ERCO Karjeru dienas", kurās karjeru izstrādes uzņēmumu pārstāvji varēs apskatīt gan KEESTRACK iekārtas, gan stacionāro drupināšanas un sijāšanas līniju no DSP. Uzaicinājumi sekos.

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti