Latvijā ieradies pirmais HIDROMEK mini universālais iekrāvējs uz kāpurķēdēm!

Šī gada septembrī Latvijā ieradies jaunums no HIDROMEK – kāpurķēžu gaitas mini universālais iekrāvējs HMK 62T. SIA KONO pārstāvis Patriks Gailums stāsta, ka šī ir ne vien pirmā HIDROMEK tehnikas vienība, kuru klientiem Latvijā piegādā SIA KONO, bet šis modelis ir arī viens no pirmajiem kāpurķēžu gaitas mini universālajiem iekrāvējiem Latvijā. 

Tehnikas ražotāja HIDROMEK piedāvājumā ir gan universālie iekrāvēji, gan kāpurķēžu un riteņu ekskavatori, gan frontālie iekrāvēji. Šobrīd klientiem Latvijā ir pieejami divi kompaktās un divi vidējās klases HIDROMEK universālo iekrāvēju modeļi – mini universālais iekrāvējs HMK 62SS un kāpurķēžu gaitas mini universālais iekrāvējs HMK 62T, kā arī vidējās klases universālie iekrāvēji HMK 102B un HMK 102S.


HIDROMEK HMK 62T kāpurķēžu gaitas universālais iekrāvējs ir kompakta, uzticama un spēcīga mašīna, kas gatava strādāt garas stundas skarbos darba apstākļos. Ar 65.2 ZS EU Stage V Kubota dīzeļdzinēju un 400 mm gumijas kāpurķēdēm aprīkotais universālais iekrāvējs sver 5280 kg un var pārvietoties ar 7.5 km/h.



Tā kā HMK 62T apvieno gan kāpurķēžu kompaktiekrāvēja, gan mini ekskavatora īpašības, tas būs izcila izvēle tādos objektos, kuros veicamie darbi ietver abu šo mašīnu funkcijas, taču ir sarežģīta piekļūšana, vai arī vietas ir pārāk maz klasiskajam universālajam iekrāvējam. HMK 62T kompaktais izmērs, iespēja apgriezties 360 grādos ap savu asi, kā arī teleskopiskās izlices iespēja un hidraulikas papildplūsmas padara šo mašīnu īpaši piemērotu darbam ierobežotas vietas apstākļos – pilsētās, teritoriju labiekārtošanā un tamlīdzīgos objektos.


“Šī tehnikas vienība noteikti ir īpaša ar to, ka tas ir kompaktais universālais iekrāvējs uz kāpurķēdēm – vidējā klasē kāpurķēžu gaitas universālo iekrāvēju nav vispār, tādi ir pieejami tikai kompaktajā klasē, pie tam – ne katrs tehnikas ražotājs šādas tehnikas vienības piedāvā – HIDROMEK ir viens no diviem zināmākajiem. 

Pateicoties kāpurķēdēm, šim universālajam iekrāvējam, pirmkārt, ir labāka caurgājamība, nekā līdzīgiem modeļiem uz riteņu bāzes, līdz ar to – tas spēj strādāt arī sarežģītas darba virsmas apstākļos. Otrkārt, nav noslēpums, ka universālos iekrāvējus izmanto arī nelielu teritoriju – mazdārziņu un piemājas dārzu – labiekārtošanā, kur lielai tehnikai ir grūtāk izgrozīties, tāpēc tiek bojāts lielāks virsmas laukums. Šis HMK 62T universālais iekrāvējs, pateicoties tā spējai pilnībā apgriezties ap savu asi, ļauj lieki nesabojāt teritoriju tikai tāpēc, lai apgrieztos ap savu asi”, stāsta Patriks Gailums.


Tehnikas vizītkarte
Kubota dīzeļdzinējs (65.2 ZS, EU Stage V)
400 mm gumijas kāpurķēdes
Ātrums: 0 - 7.5 km/h
Darba svars: 5280 kg

Iekrāvēja īpašības
Max. celtspēja max. augstumā: 1370 kg
Pārslodzes celtspēja ar kausu: 2141 kg
Celšanas augstums: 2800 mm
Hidraulika: 60 l/min (120 l/min papildaprīkojums)

Ekskavatora īpašības
Rakšanas dziļums: 2751 mm (3264 mm ar teleskopisko izlici)
Sniedzamība no uzkabes: 3608 mm (4108 mm ar teleskopisko izlici)
Hidraulika: 60 l/min




Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Elīna Treimane

Saistītie raksti