Latvijā piegādāts 100-tais Kobelco ekskavators

Šī gada oktobrī Kobelco Construction Machinery dīleris SIA Baltic Agro Machinery piegādāja Latvijā 100. Kobelco ekskavatoru - SK140SRLC-7. Klientam ZS Rugāji šis ir jau ceturtais Kobelco, un ekskavators tiks izmantots mežu stādīšanai un atjaunošanai.

Kobē, Japānā bāzētais uzņēmums Kobelco Construction Machinery ir specializējies kāpurķēžu ekskavatoru ražošanā un, pateicoties to kvalitātei un uzticamībai, ir klientu augsti novērtēts visā pasaulē, tai skaitā arī Latvijā.


Kobelco Construction Machinery dīleris Latvijā, SIA Baltic Agro Machinery (līdz 2020. gadam – SIA Konekesko Latvija) pirmos Kobelco ekskavatorus piegādāja klientiem jau 2003. gadā. Kopš ražotāja atgriešanās Eiropā pirms 10 gadiem, Kobelco tehnikas vienību skaits Latvijā ir nemitīgi palielinājies, un šī gada oktobrī SIA Baltic Agro Machinery piegādāja 100. Kobelco ekskavatoru.


Simboliski, ka šis zaļais, īsās virsbūves modelis Kobelco SK140SRLC-7, tiks izmantots mežu stādīšanai un atjaunošanai. ZS Rugāji tas ir jau ceturtais Kobelco ekskavators, vēlreiz apliecinot to, ka klienti pamatoti uzticas Kobelco tehnikas un dīlera sniegtā servisa kvalitātei. To atspoguļo arī Kobelco jaunā devīze "Built for perfectionists", ko var tulkot, kā: "Kobelco – tiem, kuri tiecas pēc pilnības."


Attēlā (no kreisās): ZS Rugāji pārvaldnieks Māris Konošonoks un SIA Baltic Agro Machinery valdes loceklis Valdis Dainis.

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti