Latvijā piegādāts pirmais Develon kāpurķēžu ekskavators ar elektrisko vadību

Šī gada janvārī SIA Intrac Latvija piegādājis uzņēmumam SIA Rīgas Meži jaunu kāpurķēžu ekskavatoru Develon DX225LC-7X. Latvijā tas ir pirmais Develon kāpurķēžu ekskavators ar elektrisko vadību, un tas ir aprīkots ar vairākām operatora darba palīgsistēmām.

SIA Intrac Latvija pārstāvis Ints Lazdiņš stāsta, ka šis 23 tonnu modelis ir modernākais no Develon kāpurķēžu ekskavatoru klāsta, ko Latvijā pārstāv SIA Intrac Latvija. “Develon DX225LC-7X ir īpašs ar to, ka tam ir elektriska vadība, kas daudz ērtāk ļauj aprīkot tehniku ar dažādām operatora darba palīgsistēmām. 

Šai, Latvijā piegādātajai, tehnikas vienībai ir uzstādīta sistēma, kas ļauj noteikt un uzmērīt kraujamā materiāla svaru. Tāpat tehnikas aprīkojumā ir darba pagrieziena leņķa, rakšanas dziļuma un izlikas pacelšanas augstuma ierobežošanas sistēma, kas ļauj operatoram ērti un droši strādāt zem elektrolīnijām un pie tuvu esošiem šķēršļiem. Lielisks palīgs operatoram ir arī ekskavatorā iebūvētā Leica 2D un 3D GPS rakšanas palīgsistēma, ar kuras palīdzību operators rakšanas darbus var izpildīt ātri un precīzi, saskaņā ar augšupielādēto digitālo projektu, nepiesaistot palīgstrādniekus. 

Develon DX225LC-7X ekskavatori ir pieejami pasūtīšanai visiem interesentiem, un šī modeļa ekskavatoru piegādes laiks 2024. gadā variē no 4 – līdz 6 mēnešiem, atkarībā no izvēlētā aprīkojuma.”


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti