Latvijā tiks prezentēts Bobcat jaunās, R-sērijas, kompaktiekrāvējs Bobcat T86

Bobcat T86 ir lielākais no jaunās, R-sērijas, kompaktiekrāvējiem, un sākot ar 2023. gada martu tas būs apskatāms arī klientiem Latvijā.

SIA KONO pārstāvis Patriks Gailums stāsta, ka Bobcat T86 paredz aizstāt iepriekšējos modeļus – Bobcat T770 un Bobcat T870 – kas sevi tirgū pierādījuši kā jaudīgus un izturīgus kāpurķēžu iekrāvējus. 

Jaunais Bobcat T86 atspoguļo izmaiņas ne tikai izskatā, bet arī sniegumā – tam ir 105 ZS jaudas dzinējs, un ir pieejami trīs hidraulikas režīmi: standarta (87 l/min), High Flow (138 l/min) un jaunais Super Flow režīms (159 l/min). Super Flow režīms ļauj uzlabot produktivitāti par 15-20% , izmantojot tādus pašus agregātus, kā pie High Flow režīma. Super Flow hidraulikas režīms ir iekļauts mašīnas standarta komplektācijā.

Kā jau tas pieklājas lielākajam iekrāvējam Bobcat piedāvājumā, T86 izceļas arī ar augstāko celtspēju. Ar pilnu masu 5643 kg Bobcat T86 nodrošina 1780 kg lielu darba celtspēju un 5087 kg lielu pārslodzes svaru.

Arī par operatora komfortu ir padomāts – visi Bobcat R-Sērijas iekrāvēji ir aprīkoti ar klusu un ērtu kabīni, kurai jau standarta komplektācijā ir gan apsilde, gan gaisa kondicionētājs. 

Bobcat T86 standarta komplektācijā ietilpst arī atpakaļskata kamera un divu virzienu kausa pozicionēšanas sistēma, lai iekraušanas un izkraušanas darbi būtu vēl ērtāki.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Elīna Treimane

Saistītie raksti