Caterpillar Global Operator Challenge 2022/2023 finālā Lasvegasā, izstādes CONEXPO-CON/AGG laikā noskaidrots labākais Cat tehnikas operators pasaulē!

Tikai 9 operatori no sākotnējiem 5500 dalībniekiem no visas pasaules, kuri piedalījās Caterpillar dīleru organizētajās tehnikas operatoru sacensībās 2022. – 2023. gados, tikās šo sacensību finālā, izstādē CONEXPO, Lasvegasā (no 14. līdz 18. martam) un 2023. gada Čempiona titulu ieguva Patriks Dohenijs no Austrālijas.

Finālā tika noteikts pasaulē labākais industriālās un celtniecības tehnikas operators, izmantojot dažādus sarežģītus vingrinājumus un pārbaudījumus, kas demonstrē spēju droši un efektīvi strādāt ar Cat® tehniku un aprīkojumu.

Caterpillar
® Global Operator Challenge sacensību finālā startēja:

Eiropa:
▪ Pontuss Eriksons – Zviedrija
▪ Sebastians Bērs — Vācija (3. vieta 2020. gada Caterpillar Global Operator Challenge)
▪ Łukasz Mokrzyński – Polija

Amerika:
▪ Džons Šīdeks – ASV
▪ Mets Feriss – ASV
▪ Fernando Do Nascimento – Brazīlija

Āzijas un Klusā okeāna reģions:
▪ Patriks Dohenijs – Austrālija
▪ Masato Imai – Japāna
▪ Niks Tompsons – Austrālija

“Mēs vēlējāmies, lai skatītāji no visas pasaules varētu vērot fināla sacensības CONEXPO-CON/AGG laikā Lasvegasā”, sacīja Džesika Nanlija, Caterpillar globālā mārketinga vadītāja. “Papildus tam, ka šīs sacensības bija iespējams apmeklēt klātienē, mēs tās arī straumējām tiešraidē savā tīmekļa vietnē no paša sākuma līdz beigām, kā arī nodrošinājām informāciju mūsu sociālo mediju platformās – ziņojām par sacensību norisi un dalījāmies ar operatoru pieredzi sacensību laikā.”

Skatītāji no Eiropas varēja sekot līdzi šī globālā pasākuma norisei, izmantojot sociālo mediju lapu: facebook.com/CatConstructionEMEA 

Par 2023. gada Caterpillar® Global Operator Challenge Čempionu kļuva Patriks Dohenijs (Patrick Doheny) no Austrālijas. 
Patrikam ir 25 gadu pieredze operatora darbā, pamatā strādājot liela apjoma zemes darbu un civilās inženierijas objektos.
Čempiona uzrādītais vingrinājumu izpildes laiks: 26 minūtes un 49 sekundes.

Vairāk informācijas par sacensību rezultātiem lasi šeit 

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti