Industrija Rudens 2024

Labdien!

Šajā Industrija izdevumā galvenokārt pievērsīsimies lietotās tehnikas tirdzniecības aktualitātēm.

Vispirms tirgus pārskata sadaļā apskatīsim situāciju lietotās industriālās tehnikas tirgū Latvijā 2023. gadā.

Atskatīsimies uz šī gada jūnijā notikušo izsoļu nama Euro Auctions lietotās tehnikas izsoli, kā arī uzklausīsim Euro Auctions pārstāvja Jana Berkoviča (Jan Berkovitch), Top 10 padomus veiksmīgai tehnikas pārdošanai un iegādei izsolēs.

Uz sarunu par lietotas industriālās tehnikas iegādes niansēm aicināsim trīs tehnikas ražotāju pārstāvjus Latvijā - SIA Swecon, SIA Stokker un SIA Baltic Agro Machinery, savukārt, par lietotas tehnikas tirdzniecības iespējām tiešsaistē pastāstīs smagās un speciālās tehnikas tirdzniecības tiešsaistes platformas Mascus Latvija pārstāve.

Tehnikas apskatā ielūkosimies pasākumā Volvo Days 2024 Eskilstūnā, Zviedrijā, kura ietvaros klienti tika iepazīstināti ar jaunākajiem Volvo tehnikas modeļiem un tehnoloģijām, tai skaitā ar jaunās sērijas Volvo kāpurķēžu ekskavatoriem, no kuriem viens modelis - Volvo EC230 - drīzumā būs apskatāms arī Latvijā. Pirmajos iespaidos par šo tehnikas vienību dalījās Volvo tehnikas īpašnieks ar pieredzi - SIA ARB 7 vadītājs Kaspars Gūtmanis.

Un, protams, uzzināsim, kādi ir šī brīža industriālās pasaules jaunumi Latvijā un pasaulē.

Žurnāla Industrija izdevumu Rudens 2024 lasi šeit

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti