Oktobra sākumā norisināsies izstāde BILTIM TEHNIKA 2023

No 05. – 07. oktobrim Biznesa centrā RĀMAVA norisināsies 32. tehnisko nozaru biznesa izstāde BILTIM TEHNIKA 2023, kurā būs iespēja iepazīties ar aktuālo tehniku un aprīkojumu plaša spektra tehniskiem un industriāliem darbiem, kā arī uzzināt par nozares aktualitātēm.

Līdz šim ik rudeni šīs izstādes nosaukums bija LAUKSAIMNIECĪBAS UN MEŽA TEHNIKA, taču jau vairākus gadus izstādē pārstāvētās tehnikas un ar to saistīto tēmu klāstam ir tendence paplašināties. Lai izstādes nosaukums precīzāk atspoguļotu visas izstādē pārstāvētās nozares, 2023. gadā izstādes nosaukums mainīts uz BILTIM TEHNIKA, kur BILTIM ir visu pārstāvēto nozaru nosaukumu pirmo burtu abreviatūra: Būvniecība, Infrastruktūra, Lauksaimniecība, Transports, citas Industriālās sfēras, Mežsaimniecība. 

Šogad izstādes dalībnieku stendos hallē un vairākus hektārus plašā āra teritorijā būs apskatāma dažāda izmēra un pielietojuma tehnika (traktortehnika un ne tikai), transports (tai skaitā – kravas un vieglie auto, kvadricikli, piekabes), aprīkojums, darba instrumenti un materiāli. Tehnikas demonstrācijās piedāvāsim vērot profesionāļus un tehniku darbībā, kā arī būs iespēja uzzināt par dažādiem pakalpojumiem, saņemt konsultācijas, gūt jaunas atziņas semināros un diskusijās, apskatīt rudens veltes mini-izstādēs, u.c. 

Izstādes ietvaros, piektdien, 6.oktobrī norisināsies arī žurnāla INDUSTRIJA rīkota diskusija “Drošības riski un risinājumi darbā ar industriālo tehniku”, kurā uz sarunu aicināsim nozares ekspertus:

* Valsts darba inspekcijas Metodiskās vadības un kompetenču pilnveides nodaļas Vecāko eksperti Lieni Bundzinsku, 
* SIA "FN Serviss" Darba aizsardzības un ugunsdrošības nodaļas vadītāju Arinu Zubkovu un 
* SIA "Partneri DS" Projektu vadītāju Jāni Vīksnu.
Diskusiju vadīs žurnāla "Celtniecības un būvniecības INDUSTRIJA" žurnāliste un literārā redaktore Elīna Treimane.

Plašāka informācija par izstādes BILTIM TEHNIKA ietvaros gaidāmo semināru un diskusiju programmu atrodama šeit:  https://www.ramava.lv/izstades/seminari-un-diskusijas/


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti