Liebherr TA230 JAUNUMI

Jaunais Liebherr karjeru pašizgāzējs saņem Red Dot 2021 balvu.

Pašizgāzējs Liebherr TA 230 tika izstrādāts materiālu transportēšanai kalnrūpniecības un ieguves nozarēs, un izmantošanai lielos infrastruktūras projektos. Tā ir ārkārtīgi izturīga un jaudīga mašīna, radīta maksimālai lietderīgai slodzei nepārtrauktā darbībā, tostarp sarežģītā apvidū un apstākļos. Tagad jaunais TA 230 Litronic izcīnījis Red Dot balvu par produkta dizainu.

Jaunais TA 230 Litronic ir paredzēts izmantošanai smagos darba apstākļos karjeros un kalnrūpniecība, kā arī tas būs noderīgs palīgs lielos infrastruktūras projektos. 


Jaunā koncepta šarnīrsavienojums nodrošina lieliskas bezceļa iespējas, ļaujot neatkarīgu kustību pašizgāzēja priekšējai un aizmugurējai daļai, tādējādi nodrošinot maksimālu manevrējamība. Jaudīgs 6 cilindru 360 Zs dzinējs ar 12 l darba tilpumu, kas atbilst Stage V emisijas prasībām, nodrošina maksimālu veiktspēju un piedziņu. TA 230 Litronic ir paredzēs 28 tonnu kravas transportēšanai, ir veikti daudzi uzlabojumi ātrai un efektīvai materiāla iekraušana, izkraušana, un transportēšani. Tas ir aprīkots ar inovatīvu svēršanas sistēmu, kas optimizē matriāla iekraušanas procesu. Jaunizstrādātā operatora kabīne un apgaismojuma koncepts nodrošina optimālu redzamību un darba drošību. Uzlabota un atvieglota piekļuve ikdienas pārbaudes punktiem un tehniskajām apkopēm.


Liebherr TA 230 Litronic galvenie dati:

- svars: 24,600 kg

- kravnesība: 28 000 kg vai 18,1 m³

- dzinēja jauda 265 kW/360 Zs

- Stage V emisijas standarts;

- maksimālais braukšanas ātrums: 57 km/st, atpakaļgaitā - 16 km/st.





Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti