LGMG laiž klajā teleskopiskos iekrāvējus Eiropas tirgum

LGMG Europe, ievērojamā Ķīnas celtniecības iekārtu ražotāja Lingong Heavy Machinery Co., Ltd (LGMG), meitas uzņēmums, šogad nolēmis savu teleskopisko iekrāvēju klāstu piedāvāt arī Eiropas tirgū. Pirmo reizi ar savu teleskopisko iekrāvēju klāstu Eiropas tirgum uzņēmums iepazīstināja klientus šī gada aprīlī, izstādē INTERMAT 2024 Parīzē, kur apmeklētāji varēja apskatīt iespaidīgo H1840, pašreiz lielāko teleskopisko iekrāvēju LGMG katalogā. Tas ir prezentēts arī klientiem Ziemeļamerikā un Austrālijā, un ir piesaistījis plašu uzmanību.

Lai atbalstītu attīstību Eiropas tirgū, un nodrošinātu nepieciešamo atbalstu paplašinātajam produktu klāstam, LGMG Europe nesen ir papildinājis arī savu teleskopisko iekrāvēju atbalsta komandu ar diviem jauniem, spēcīgiem profesionāļiem. Tādējādi uzņēmums demonstrē savu apņemšanos pilnveidot tiešās pārdošanas un servisa atbalsta pakalpojumus arī saviem teleskopisko iekrāvēju klientiem Eiropas tirgū. 

Jauns tirdzniecības direktors

Pateicoties vairāk kā 20 gadu pieredzei nozarē, Karlo Forini (Carlo Forini) ir iecelts par LGMG Europe Teleskopisko iekrāvēju Tirdzniecības direktoru Rietumeiropā. Karlo plašā līdzšinējā karjera ietver gandrīz 20 gadus pieredzes uzņēmumā Terex Corporation, kur viņš ieņēma dažādus vadošus amatus pārstāvniecībās gan Itālijā, gan ASV.

“Esmu priecīgs pievienoties LGMG, jo viņu redzējums par teleskopisko iekrāvēju tirgu lieliski saskan ar viņu apņemšanos nodrošināt nomas nozari ar izturīgiem, uzticamiem produktiem, kas palielina klientu ieguvumu no investīcijām (t.s. ROI, jeb Return on investment),“ saka Karlo. Izmantojot Karlo plašo pieredzi un kontaktus, LGMG paredz veiksmīgu savas teleskopisko iekrāvēju līnijas startu Eiropas tirgū. 


Attēlā: Karlo Forini (Carlo Forini), LGMG Europe Teleskopisko iekrāvēju Tirdzniecības Direktors Rietumeiropā 

Vietējām vajadzībām pielāgots tehniskais atbalsts 

Gajetāno Gallo (Gaetano Gallo) ir pievienojies LGMG Europe kā Teleskopisko iekrāvēju Servisa vadītājs. Gajetāno pievienojas LGMG Europe komandai ar savu lielisko pieredzi darba platformu (AWP - Aerial Work Platforms), un, jo īpaši, teleskopisko iekrāvēju servisa apkalpošanā. Pirms pievienošanās LGMG, Gajetāno 9 gadus strādāja kā Servisa vadītājs uzņēmumā Skyjack, un līdz tam vairāk kā desmit gadus dažādos amatos uzņēmumā JLG Manufacturing. 

“Esmu priecīgs pievienoties LGMG un izmantot savu ilggadīgo pieredzi, sadarbojoties ar klientiem visā Eiropā, lai viņu atsauksmes tiktu sadzirdētas un viņu vajadzības kļūtu par prioritāti. Es ticu, ka mana pieredze un competence ievērojami stiprinās uzņēmuma attiecības ar klientiem, un nesīs izaugsmi turpmākajos gados,” saka Gajetāno. 

Ar Gajetāno plašajām zināšanām LGMG spēs nodrošināt kvalitatīvu, ātru un vietējām vajadzībām pielāgotu servisu un tehnisko atbalstu. Karlo un Gajetāno pievienošana LGMG komandai atspoguļo uzņēmuma apņemšanos īstenot savu stratēģiju, iekļaujot komandā pieredzējušus profesionāļus ar plašām zināšanām nozarē, lai veicinātu izaugsmi un stiprinātu uzņēmuma pozīcijas Eiropas tirgū. 


Attēlā: Gajetāno Gallo (Gaetano Gallo), LGMG Europe Teleskopisko iekrāvēju Servisa vadītājs 

Daudzpusīgs teleskopisko iekrāvēju klāsts, kas piemērots dažādām vajadzībām 

LGMG teleskopiskie iekrāvēji nodrošina pacelšanas augstumu sākot no 6 metriem līdz pat iespaidīgajam 17.6 metru augstumam. Pašreiz Eiropas tirgum ir pieejami 6 LGMG teleskopisko iekrāvēju modeļi, taču šis klāsts tiek papildināts. 

"LGMG teleskopisko iekrāvēju līnija ir ļoti daudzpusīga: tajā ir gan kompaktie, gan augstas sniedzamības, gan rotējošie modeļi – lai atbilstu visām nomas uzņēmumu prasībām attiecībā uz darba efektivitāti. LGMG tehnikas vienības ir izturīgas, ar spēcīgu uzbūvi, no augstas kvalitātes Eiropā ražotām komponentēm, kas nodrošina maksimālu mašīnas darbības laiku un uzticamību,” stāsta Karlo. 

Pašreiz lielākais LGMG teleskopiskais iekrāvējs – H1840 – tiks prezentēts klientiem visās rudens izstādēs, kurās uzņēmums šogad piedalīsies – klienti to varēs apskatīt LGMG stendos gan izstādē Platformers’ Days, gan Vertikal Days, kā arī JDL Expo.


Attēlā: Pašreiz lielākais LGMG teleskopiskais iekrāvējs: H1840

Par uzņēmumu LGMG

1972. gadā dibinātais Lingong Machinery Group ir viens no pazīstamākajiem celtniecības tehnikas ražotājiem. Grupas uzņēmējdarbība tiek attīstīta piecos virzienos: celtniecības tehnikas, kalnrūpniecības tehnikas, piekļuves tehnikas, spectehnikas un komponenšu ražošana. 

LGMG, privāta Lingong Machinery Group apakšvienība, ir viens no pasaulē vadošajiem darba platformu un teleskopisko iekrāvēju ražotājiem. Kopš uzņēmuma pirmssākumiem 2012. gadā, LGMG ir izaudzis par globālu spēlētāju pacelšanas tehnikas tirgū, izplatot savu tehniku vairāk kā 60 valstīs, ar pārstāvniecībām Eiropā, Ziemeļamerikā, Austrālijā, Korejā un Japānā. No savām ražotnēm Ķīnā un Meksikā LGMG piegādā plašu klāstu uzticamo elektrisko un nelīdzenā apvidus šķērveida pacēlāju, šarnīrveida strēles pacēlāju, teleskopisko stieņu pacēlāju un teleskopisko iekrāvēju klāstu. LGMG Europe tika dibināts 2018. Gadā. Tā galvenā mītne atrodas Nīderlandē un kalpo kā produktu izplatīšanas un servisa centrs visam EAME tirgum. 

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti