Liebherr L509 Stereo APRĪKOJUMS

Liebherr ātrās maiņas sistēma LIKUFIX

Pilnībā automātiskā aprīkojuma ātrās maiņas sistēma LIKUFIX, kas izstrādāta Liebherr uzņēmumā un izmantota uz hidrauliskajiem ekskavatoriem, ir pierādījusi sevi arī uz vidējās klases frontālajiem iekrāvējiem pēdējos gados.

LIKUFIX ir ātrā savienojuma un maiņas sistēma, kas ļauj tehnikas operatoram droši un ērti nomainīt mehāniskos un hidrauliskos darba rīkus, nospiežot tikai pogu no kabīnes.

Sistēma tagad ir pieejama arī kompaktās klases frontālajiem iekrāvējiem L506 un L508, L507 Stereo un L509 Stereo, kā arī XPower® lielajiem frontālajiem iekrāvējiem līdz pat L580. Tāpat kā iepriekš, LIKUFIX ir pieejams vidēja izmēra Liebherr riteņu iekrāvējiem L526, L538 un L546.


Liebherr kompaktās klases frontālie iekrāvēji no L506 Compact līdz L509 Stereo ir pazīstami kā daudzpusīgi pielietojamas tehnikas. Ar LIKUFIX sistēmu to izmantošana iespējas tiek palielinātas vēl vairāk. Tehnikas operators dažu sekunžu laikā pēc pogas nospiešanas var pārslēgties, piemēram, starp hidrauliski vadāmo lāpstu un palešu dakšām vai slaucīšanas iekārtu. Hidrauliskās līnijas tiek automātiski un droši savienotas ar LIKUFIX, kas nozīmē, ka netiek zaudēts vērtīgais laiks.

Strādājot ar augstās izbēršanas kausiem, kausiem, baļķu satvērējmehānismiem un citiem hidrauliskajiem darbarīkiem, kas ir raksturīgi lielākiem Liebherr frontālajiem iekrāvēji, ātrās maiņas sistēma LIKUFIX ļauj tehnikas operatoram viegli nomainīt šos instrumentus, nospiežot tikai pogu. Tas palielina drošību, jo, mainot aprīkojumu, kabīne nav jāatstāj.

LIKUFIX ātrās maiņas sistēma atbilst visām drošības prasībām. Pat ilgstoši lietojot, savienojumi starp hidrauliskajām savienojumiem paliek absolūti stingri. Lai atvieglotu apkopi, visas kustīgās daļas ir viegli pieejamas.

LIKUFIX ātrās maiņas sistēma ekskavatoriem.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti