Ritchie Bros. publicitātes foto JAUNUMI

Ritchie Bros. piedāvā BEZMAKSAS tiešsaistes inventāra pārvaldības sistēmu.

Neatkarīgi no tā, vai Jūsu uzņēmumam ir 10 vai simtiem tehnikas vienību, to pārvaldība ir ļoti svarīga, lai uzņēmums tās izmantotu efektīvi un gūtu panākumus. Ir nepieciešams sekot tehnikas lietošanai, tehniskajam stāvoklim, tirgus vērtībām un vēl daudz kam citam. Daudzi uzņēmumi šim mērķim izmanto pašu radītas uzskaites sistēmas, dokumentus, kuras bieži nav saistīti savā starpā, un tas var radīt problēmas ar šo dokumentu un sistēmu koplietošanu un kontroli.

Tagad šo problēmu var atrisināt izmantojot Ritchie Bros. tiešsaistes inventāra pārvaldības sistēmu Inventory Management System (IMS). Ritchie Bros. tās izstrādei ir veltījis pēdējos pāris gadus, radot novatorisku, lietošanai draudzīgu programmu. Izmantojot bezmaksas versiju, tās lietotājs iegūs iespēju augšupielādēt savas tehnikas un iekārtas, kopā ar fotoattēliem un detalizētu informāciju par aprīkojumu. Sistēma palīdzēs lietotājiem gūt ieskatu, kas nepieciešams, lai pieņemtu svarīgus lēmumus par to, kā efektīvāk pārvaldīt savu tehnikas parku, vadīt uzņēmējdarbību un piekļūt dažādu risinājumu komplektam. Un tas viss ir bezmaksas. 

Tiklīdz informāciju par tehnikam atradīsies IMS, lietotāji varēs viegli pieprasīt tehniku pārbaudes, novērtējumus, cenu datus un daudz ko citu. “Mēs vēlamies strādāt kā partneri ar klientiem, visā tehnikas lietošanas laikā” sacīja Logans Mellots (Logan Mellott), Ritchie Bros. komercoperāciju viceprezidents. “2021. gadā Ritchie Bros. ir daudz vairāk nekā izsoles. Šodien mēs piedāvājam vairākus pārdošanas risinājumus, pakalpojumus ar pievienoto vērtību, tirgus ieskatu, datu analīzi un daudz ko citu. Ritchie Bros. Asset Solutions palīdzēs Jums efektīvāk pārvaldīt savu tehnikas parku, vieglāk piekļūt Ritchie Bros. pakalpojumiem un rīkiem, kā arī pārdot aktīvus par maksimālo vērtību - tas viss ir viens jaudīgs rīks.”

Inventāra ievietošana sistēmā ir ātra un vienkārša, izmantojot augšupielādes funkciju. “Klientiem, kas pārdod aktīvus izmantojot ar Ritchie Bros., krājumu pārvaldības sistēma racionalizē arī šo procesu, likvidējot nepieciešamību parakstīt līgumu par katru pasūtījumu”, turpina Logans Mellots. “Mēs padarām pārdošanas procesu efektīvāku un pārredzamāku nekā jebkad agrāk."

Sazinieties ar savu Ritchie Bros. pārstāvi, lai uzzinātu vairāk un pieprasītu demonstrāciju rbassetsolutions.com.


Fakti


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti