SIA Swecon piedalīsies 32. tehnisko nozaru biznesa izstādē BILTIM TEHNIKA`23

2023. gada 5.-7. oktobrī biznesa centrā Rāmava norisināsies lauksaimniecības, mežsaimniecības un citu tehnisko nozaru biznesa izstāde BILTIM TEHNIKA 2023. Šogad izstādes apmeklētājiem būs iespēja iepazīties arī ar jaunāko Volvo būvtehniku, ALLU darbarīkiem, un ar SIA Swecon sniegtajiem pakalpojumiem – tehnikas finansēšanas iespējām, servisa pakalpojumiem, garantijas apkalpošanu un operatoru apmācībām.

SIA Swecon stendā būs apskatāmas sekojošas tehnikas vienības:

Volvo L25 Electric kompaktais frontālais iekrāvējs 
Volvo L25 Electric frontālais iekrāvējs ir tehnika, kas radīta ar domu par zaļāku rītdienu, rūpējoties gan par operatoru, gan par apkārtējo vidi. Šī tehnika strādā bez kaitīgajiem izmešiem, līdz ar to, veicot darbu telpās, nav nepieciešamas dārgas izplūdes gāzu izvades sistēmas. 



Zemais trokšņu līmenis dod šai tehnikai iespēju darboties jebkurā laikā un vietā — pat naktī apdzīvotās vietās. Latvijā jau šobrīd pieejamā Volvo L25 Electric frontālā iekrāvēja elektriskā dzinēja jauda ir 22 kW, darba hidraulikas jauda ir 14 kW, standarta kausa ietilpība ir 0.9 m3, bet darba svars, atkarībā no komplektācijas, ir 4.900 – 5.270 kg. Standartā paredzētais maksimālais pārvietošanās ātrums šai tehnikas vienībai ir 20 km/h, taču iespējamas variācijas. Akumulatora kapacitāte ir 40 kWh, kas, atkarībā no tehnikas pielietojuma, nodrošina tās nepārtrauktu darbību līdz 6 stundām. Orientējošais akumulatora uzlādes laiks ir, sākot no 2 stundām (ar ātrās uzlādes ierīci), līdz aptuveni 12 h (ar parasto uzlādi no 220 V elektrotīkla).

Volvo kāpurķēžu ekskavators ECR88D ar Echotec RTS300 kniebējgalvu (ar rotatoru)
Neatkarīgi no tā, vai jūs strādājat ceļubūvē, inženierkomunikāciju izbūvē, ainavu labiekārtošanā vai citā jomā, Volvo mini racējs ECR88D nodrošinās piekļuvi vairāk darba vietām, ļaujot droši strādāt tuvāk šķēršļiem. Ar smago pretsvaru un spēcīgo šasiju šī tehnika nodrošina izcilu stabilitāti.


ECR88D ir aprīkots ar jaudīgu Volvo dzinēju (dzinējs ir aprīkots ar izplūdes gāzu pēcapstrādes sistēmu – Exhaust After Treatment System, EATS – lai samazinātu izmešus un nodrošinātu tādu reģenerācijas procesu, kas nepārtrauc tehnikas ekspluatāciju, un neietekmē tās veiktspēju vai produktivitāti) un izcili saderīgu hidraulisko sistēmu, sniedz augstu veiktspēju, nepārspējamu kontroli un zemu degvielas patēriņu. Uzlabotai veiktspējai ECR88D piedāvā arī spēcīgāku gaitas iekārtu.

Echotec RTS300 kniebējgalva (ar rotatoru)
Izgatavota no HARDOX ®un STRENX ™, Echotec RTS300 kniebējgalva piedāvā 360 grādu rotāciju, ko darbina hidrauliskā piedziņa. Echotec RTS300 kniebējgalva ir neatsverams palīgs koku kniebšanā, lai atbrīvotos no kritušajiem baļķiem un retinātu mežus, kā arī veiktu daudzus citus darbus. Tehniskie dati: maksimālais griešanas diametrs 30 cm, atvērums 1400 mm, darba spiediens 300 bar, eļļas plūsma 75-90 l/min.


Volvo L180H frontālais iekrāvējs ar ALLU DS 4-23 sijāšanas kausu
Volvo L180H frontālais iekrāvējs viegli tiek galā ar lieljaudas uzdevumiem, nodrošinot izcilu veiktspēju, optimālu rentabilitāti un izcilu degvielas ekonomiju. 
Ar Volvo L180H frontālo iekrāvēju Jums ir iespēja sasniegt līdz pat 15% lielāku degvielas ekonomiju, pateicoties jaudīgajam dzinējam, otrās paaudzes OptiShift un sausā tipa stāvbremzi. 


ALLU D-sērijas drupināšanas un sijāšanas kauss 
ALLU D-sērijas drupināšanas un sijāšanas kausi ir daudzpusīgi pielietojami. Tie paredzēti dažādu materiālu (augsnes, smilts, grants, būvgružu) drupināšanai un sijāšanai. Darbarīki piemēroti plašam pielietojumam, tostarp būvniecībai, kalnrūpniecībai, karjeru izstrādei, pārstrādei, ainavu veidošanai un lauksaimniecības projektiem.

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti