Cat Next generation mini ekskavators JAUNUMI

Uzlabotā Cat®Grade tagad arī 6-10 tonnu CATERPILLAR Next generation mini ekskavatoriem.

Caterpillar tagad piedāvā Cat® Grade sistēmas Cat Next generation mini ekskavatoriem 6-10 tonnu klasē, kā papildus aprīkojumu pēc tehnikas iegādes.

Ekskavatoru īpašnieki tagad var aprīkot savu tehniku ar Cat Grade Advanced 2D vai Cat Grade 3D sistēmām. Komplekta modulārie komponenti atvieglo uzstādīšanu un Cat Grade sistēma viegli integrējas ar Cat Next generation ekskavatoru vadību.

Cat Grade Advanced 2D izmanto iebūvētos procesorus un ātrās reaģēšanas sensorus, lai skārienjūtīgā monitorā atainotu ekskavatoru kausa pozīciju reāllaikā. Šī tehnoloģija palīdz tehnikas operatoriem izveidot virsmas dizainu un strādāt pēc tā, neatstājot tehnikas kabīni. Sistēmas komplektā iekļauti sensori, monitors un programmatūra.

Izmantojot GPS un GLONASS sistēmas, lai precīzi noteiktu ekskavatora atrašanās vietu, Cat Grade 3D ļauj vairākām tehnikām strādāt vienlaicīgi sarežģītākos projektos. Monitors rāda kausa pozīciju visā rakšanas kustības diapazonā, savukārt, augstuma un dziļuma skaņas brīdinājumi norāda, kad ir sasniegts vēlamais rakšanas līmenis. Papildus Advanced 2D aprīkojumam, Cat Grade 3D komplektā ir arī GNSS uztvērēji un antenas.

Cat Grade palīdz tehnikas operatoriem samazināt darbam nepieciešamo laiku, uzlabo kvalitāti un konsekvenci visu pieredzes līmeņu operatoriem, kā arī samazina darbaspēka, degvielas un materiālu patēriņu izmaksas, un ļauj uzņēmumiem ātri sasniegt plānoto mērķi.

Plašāku informāciju par Cat Grade Advanced 2D un Cat Grade 3D Cat 6-10 tonnu klases mini ekskavatoriem var atrast, sazinoties ar vietējo Cat un Sitech pārstāvi vai apmeklējot vietni https://www.cat.com.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti