ATLAS ekskavatori atgriežas Latvijā.

Latvijas tirgū darbu uzsākusi oficiālā ATLAS industriālās tehnikas pārstāvniecība – uzņēmums SIA "ITP-AG".

ATLAS ir vācu zīmols ar vairāk kā 100 gadu pieredzi ekskavatoru, iekraušanas celtņu un citu industriālo iekārtu izstrādē un ražošanā. ATLAS Group radītās inovācijas gadu gaitā ir kļuvušas par neatsveramu nozares attīstības virzītāju. Visa ATLAS produkcija tiek ražota Vācijā, nodrošinot nemainīgu kvalitātes garantiju. Piedāvāto produktu klāsts ietver dažāda tipa ekskavatorus, kas paredzēti profesionālam darbam ceļu būves, celtniecības, ostu pārvaldības, atkritumu apsaimniekošanas un pārstrādes nozarēs.
Uzņēmums piedāvā arī oriģinālo ATLAS aprīkojumu ekskavatoriem – rakšanas, grāvju tīrāmos un planējamos kausus, apaļkoku un birstošo materiālu satvērējkausus, dažāda veida kausu savienojumus, kā arī aprīkojumu nojaukšanas un demolēšanas darbiem. Jaunie riteņu ekskavatori ir uzņēmuma šī brīža primārais produkts ar ļoti noturīgu pieprasījumu Vācijā un Ziemeļvalstīs.

ATLAS zīmola oficiālā pārstāvniecība Latvijā SIA "ITP-AG" atrodas Pierīgā, Bukultos. Augsta līmeņa klientu serviss, precizitāte, ieklausīšanās klientu vajadzībās un operativitāte ir "ITP-AG" prioritāte. Uzņēmums nodrošina pilna servisa pakalpojumus, gan garantijas, gan pēcgarantijas apkopes, t.sk. mobilo servisu un 24/7 diennakts tehnisko apkalpošanu.

Lai uzzinātu vairāk par uzņēmumu un tā aktualitātēm, aicinām iepazīties ar mājas lapā pieejamo informāciju: www.atlasekskavatori.lv

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti