Project Zeus 580 EV JAUNUMI

CASE iegūst prestižu dizaina balvu par Project Zeus

Project Zeus ir 580 EV ekskavators-iekrāvējs – nozares pirmā elektriskā šāda veida tehnika. Prestižā Good Design® Award balva tiek piešķirta par “pasaules novatoriskāko un progresīvāko produkta un grafisko dizainu”.

CASE Construction Equipment šo augsto novērtējumu ir saņēmis par 2020.gadā izstrādāto pirmo elektrisko ekskavatoru-iekrāvēju no Čikāgas Arhitektūras un Dizaina muzeja un izdevuma  Metropolitan Arts


Šīs jau ir trešā balva CASE pēdējos četros gados. 2017.gadā augstais novērtējums tika saņemts par CASE G sērijas ftontālo iekrāvēju dizainu, savukārt 2019.gadā par ar metāna darbināmu frontālā iekrāvēja Project Tetra koncepta izstrādi. 

“Dizains radīts, apvienojot CASE mantojumu un ilgtspējības misiju tīrā un vienkāršā dizainā,” saka CNH indusriālā dizaina centra vadītājs Deivids Vilkijs (David Wilkie). “Tā ir ārkārtīgi praktiska un veidota, lai nodrošinātu izturību un progresu. No apgaismojuma līdz krāsai un veidam, kā operators mijiedarbojas ar tehniku. Projekct Zeus nozīmē mūsu ilgtspēju un tālredzību industrijā.”

Būvniecības iekārtu elektrifikācija un koncentrēšanās uz ilgtspējīgiem enerģijas avotiem ir viens no svarīgākajiem nākotnes uzdevumiem industrijā. CASE 580 EV to paveic, likvidējot izmešus, atsakoties no dīzeļdegvielas, vienlaikus arī piedāvājot novatorisku tehnikas dizainu. Tehnika pirmo reizi tika demonstrēta CONEXPO izstādē 2020. gadā.


CASE 580 EV jauda un veiktspēja ir līdzvērtīga ar dīzeļdzinēju darbinātajām tehnikām, tai pašā laikā nodrošina ievērojami zemākas ikdienas ekspluatācijas izmaksas. Nulles emisija – motivējošs faktors daudziem komunālo pakalpojumu sniegšanas uzņēmumiem, kuri strādā pilsētvidēs un vietās ar augstām prasībām par piesārņojuma ierobežošanu.



Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti