Celtniecības un būvniecības tehnikas nozare gatavojas Bauma 2022

10 mēnešus pirms pasaulē vadošās būvtehnikas, būvmateriālu mašīnu, kalnrūpniecības mašīnu, celtniecības transportlīdzekļu un celtniecības tehnikas izstādes Bauma atvēršanas Minhenē (Vācijā), no pieejamās platības jau ir aizņemti 97% - ir gaidāms ļoti augsts dalības līmenis. Izstāde norisināsies no 24. līdz 30. oktobrim.

Tas dod pārliecību Messe München valdes priekšsēdētājam un izpilddirektoram Klausam Ditriham būt ļoti optimistiskam par gaidāmo izstādi: “Šīs atsauksmes ir skaidrs signāls mūsu klientu vēlmei piedalīties Bauma izstādē. Personīgajās sarunās ar izstādes dalībniekiem un apmeklētājiem mēs atkal un atkal dzirdam vienu lietu - viņi ļoti gaida klātienes diskusijas un, protams, to īpašo atmosfēru, ko spēj radīt tikai Bauma. Esmu patiešām pārliecināts, ka situācija drīzumā būs uzlabojusies tiktāl, ka varēsim piedzīvot atkal aizraujošu izstādi, kas piesaistīs lielu skaitu starptautisku uzņēmumu un apmeklētāju.”


Ieguves nozare atkal būs plaši pārstāvēta

Ieguves rūpniecība - joma, kurā Bauma ir līderis Eiropā - atkal būs labi pārstāvēta. Izstādes dalībnieku vidū būs tādi nozares smagsvari kā BHS Sonthofen, Herrenknecht, Komatsu, Liebherr, Schulte Strathaus, Zeppelin Baumaschinen, būs Matrix Design Group no ASV, Resemin no Peru, Roco9 no Lielbritānijas, Tesab Engineering no Lielbritānijas un Weber Mining & Tunneling no Francijas. Vēl viens uzņēmums, kas atgriezīsies, būs Minearc Systems no Austrālijas, kas ir galvenais ieguves rūpniecības tirgū.

Inovāciju centrs

Kalnrūpniecības nozare diez vai ir vienīgā nozare, kuru ļoti piesaista Bauma. Jau gadiem ilgi izstāde tiek uzskatīta par pasaules nepārprotamu inovāciju centru, pateicoties milzīgajam inovāciju skaitam, ko izstādē piedāvā tās dalībnieki. Šo īpašo pozīciju šogad pasvītros inovāciju zāle LAB0, kas ietvers tādas īpašas jomas kā Bauma forums, virtuālā realitāte, MIC 4.0, jaunuzņēmumi un zinātnes centrs. Speciāla uzmanība programmai Think Big, lai popularizētu nozari un piesaistītu tai jauniešus.

Vebināru sērija

Bauma ir arī tematisks virzītājspēks: šogad īpaša uzmanība tiks pievērsta piecām galvenajām tēmām: Nulles emisijas, Digitālais būvlaukums, Rītdienas būvniecības paņēmieni un materiāli, Autonomās mašīnas un Ieguve — ilgtspējīga, efektīva, uzticama. Vebināru sērija sāksies martā un notiks angļu valodā.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti