Kobelco SK58SRX-7 JAUNUMI

Kobelco nākamās paaudzes mini ekskavatori SK50SRX-7 un SK58SRX-7.

Nākamās paaudzes mini ekskavatori ar palielinātu veiktspēju un produktivitāti atbilst Kobelco X Design konceptam par uzlabotu dizainu un ērtībām operatoram. Ar jaunajiem SK50SRX-7 un SK58SRX-7 modeļiem tiek pastiprināta Japānas ražotāja pozīcija arī mazo tehniku klasē.

SK50/58SRX-7 ar uzlabotu hidraulikas darbību, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem SK45SRX-6E un SK55SRX-6E, saīsina rakšanas cikla laiku līdz pat 11% un saglabā augstu veiktspēju strādājot slodzē vai pārvietojoties augšup pa nogāzi.

Jaunā hidraulikas sistēma nodrošina daudz vienmērīgāku ekskavatora darbību, piemēram, veicot planēšanas darbus. Integrētā Flow Pump System ļauj pie nepieciešamības izmantot papildus jaudu no hidraulikas sūkņa, kas citādi nodrošina ekskavatora griešanos un lāpstas funkcijas.

Tāpat kā visiem Kobelco Short Radius (SR) ekskavatoriem, arī SK50/58SRX-7 ir kompakts izmērs, griešanās laikā kabīne neizvirzās ārpus ķēžu izmēriem, un tas ir piemērots izmantošanai ierobežotās telpās, piemēram, pilsētas vai dzīvojamās vietās.

Neskatoties uz kompakto izmēru, SK50/58SRX-7 atbilst Kobelco X Design konceptam, kas ieviests nesen atjaunotajos modeļos SK210 (N)LC-11 un SK500/530LC-11. Pārbaudītie Grammer sēdekļi nodrošina lielisku amortizāciju un komfortu dažādos darba apstākļos, uzlabota arī ergonomika, kas samazina nogurumu un slodzi operatoriem. Gaisa kondicionētājs, viedtālruņa turētājs ar Bluetooth režīmu, USB/AUX savienojuma ligzda, DAB+ radio, krūzes turētājs, pakarināmais nodrošina dažas mājas ērtības ilgu darba stundu laikā.

Krāsu displejs ir iekļauts standarta aprīkojumā - viegla un ērta piekļuve darbības vēsturei, tehnisko apkopju kontrolei, degvielas un ūdens temperatūras rādījumiem. To var izmantot arī, lai regulētu hidrauliskās eļļas plūsmas padevi uz aprīkojumiem un darba rīkiem

Enerģijas saglabāšanas režīmā SK50/58SRX-7 iespējams samazināt degvielas patēriņu par 26%.

Uzlabota arī piekļuve SK50/58SRX-7 dzinējiem, tādejādi samazinot tehnisko apkopju veikšanai nepieciešamo laiku.

Vairāk par nākamās paaudzes Kobelco SK50/58SRX-7  mini ekskavatoriem www.kobelco-europe.com.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti