Komatsu Europe iepazīstina ar kāpurķēžu ekskavatoru PC210LCi ‐ 11

Komatsu PC210LCi ‐ 11 apvieno visas iepriekšējo modeļu standarta priekšrocības un Komatsu unikālo viedās tehnikas papildu priekšrocības – Intelligent Machine Control tehnoloģiju. Šī vadības funkcija ievērojami uzlabo operatora darba precizitāti, efektivitāti un produktivitāti, veicot gan vienkāršākus rakšanas darbus, gan sarežģītākus līdzināšanas darbus dažādās plaknēs.

“LCi ‐ 10 ekskavators jau ir pierādījis sevi kā nopietnu “spēlētāju” dažādos darba apstākļos, palielinot efektivitāti un produktivitāti, kā arī samazinot resursu izmaksas,” saka Mal McCoy, Komatsu Europe produktu vadītājs. “Jaunais PC210LCi ‐ 11 tagad paceļ latiņu vēl augstāk, pateicoties uzlabotajai veiktspējai un kausa Auto Tilt funkcijai. Tas ir vienīgais šobrīd tirgū pieejamais kāpurķēžu ekskavators, kas spēj darboties pusautomātiski.”


PC210LCi ‐ 11 ir pieejams ar Komatsu planējamo kausu. Tas ļauj reālajā laikā mainīt kausa leņķi, lai tas atbilstu projektējamai virsmai pusautomātiskās funkcijas laikā. Lai veiktu precīzu kausa pozicionēšanu, tiek izmantoti sagāzuma cilindru sensori. PC210LCi ‐ 11 pielietojamība ir ievērojami palielināta, ļaujot izveidot sarežģītus virsmas dizainus, bez vajadzības nemainot tehnikas stāvokli.

Atkarībā no konfigurācijas PC210LCi ‐ 11 darba svars svārstās no 22,120 līdz 23,580 kg.

Degvielas patēriņa ziņā efektīvais ES Stage IV posma Komatsu SAA6D107E -3 dzinējs nodrošina neto 123 kW / 165 ZS jaudu pie 2000 apgr./min.


Jaunākā KOMTRAX ™ telemātika un Komatsu Care® bezmaksas apkopes programma piedāvā lielisku tehnikas parka pārvaldību un atbalstu, aizsargā tehniku pret ļaunprātīgu izmantošanu un garantē maksimālu efektivitāti un darba laiku.

Izmantojot viedo mašīnu kontroles ekskavatoru, kauss tiek automātiski ierobežots no rakšana ārpus mērķa virsmas, vadības funkcija saglabā tā kustību automātiski.  Kausa novietojums reālājā laikā uzreiz tiek parādīts daudzkrāsainā 12,1 collu vadības bloka monitorā.

Komatsu PC210LCi ‐ 11 viedās mašīnu kontroles ekskavators ļauj operatoram koncentrēties uz materiāla pārvietošanu, neraizējoties par darba izpildes precizitāti, piemēram, par pārāk dziļu rakšanu. Skārienekrāna vadības bloka monitors padara planēšanu vieglu un precīzu.

Iestatot 3D projekta datus vadības bloka monitorā, var samazināt vai pilnībā novērst papildus uzmērīšanu un darbu izpildes pārbaudi. Tas ievērojami uzlabo arī darba drošību, jo darba vietā un tehnikas tuvumā ir nepieciešams mazāk cilvēku.

Komatsu viedās tehnikas kontroles sistēmas unikālās priekšrocības jaunajos Komatsu PC210LCi‐11 ekskavatoros ievērojami uzlabo produktivitāti. Tas tiek panākts ar nemainīgu precizitāti, veicot rakšanas un planēšanas darbus, automātiski nodrošinot vajadzīgo rezultātu minimālos piegājienos. Tādējādi tiek uzlabots cikla laiks un operatora veiktspēja, samazināts kļūdu risks, kā arī degvielas un darbaspēka izmaksas, un palielināta tehnikas izmantošana.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti