Komatsu PW148-11 riteņu ekskavators JAUNUMI

Komatsu Europe paziņo par uzlabojumiem riteņu ekskavatoriem PW148-11, PW158-11 un PW160-11

Modernizētie Komatsu PW148-11, PW158-11 un PW160-11 riteņu ekskavatori tagad atbilst EU V Stage emisiju noteikumiem, un nodrošina vēl lielāku jaudu un jaunas funkcijas.

Jaunie modeļi nodrošina augstākās klases komfortu operatoram, uzlabotas drošības sistēmas un ergonomiku. Veiktie uzlabojumi tehnikas veiktspējā un vadāmībā, vieglāk veicamā apkope un plašais aprīkojumu saraksts, padarīs Jūsu jauno EU Stage V ekskavatoru unikālu.


“Katram darbam ir kaut kas īpašs,” saka Michael Wadsack, Komatsu produktu vadītājs Eiropā. “Tādus mēs izstrādājām šos jaunos Komatsu riteņu ekskavatorus: ar maksimālu veiktspēju un operatora komfortu, apvienojumā ar zemām ekspluatācijas izmaksām, un videi draudzīgo un jaudīgo Komatsu tehnoloģiju un dizainu. Izmēģiniet un pārbaudiet tos!"

Ar 20 kW lielāku jaudu apveltītie jaunie Komatsu dzinēji nodrošina PW148-11 un PW158-11 augstāku produktivitāti un mazāku degvielas patēriņu.

Komatsu DPF filtri ir standarta aprīkojumā. Pateicoties šiem spēcīgajiem un tīrajiem jaunajiem dzinējiem, darbus var pabeigt ātrāk un ar zemākām izmaksām un CO2 emisijām.

Uzlabots operatora komforts, nodrošinot visu funkciju kontroli, neatstājot tehnikas kabīni. Papildaprīkojumā pieejamā džojstika vadība ļaus precīzi manevrēt šaurās un grūtās darba vietās. 

Tas ietaupa laiku un nodrošina drošu un ērtu darbu ar tehniku.

Komtrax iekārtu un autoparka uzraudzības vadība un Komatsu Care apkopes programma vēl vairāk uzlabos tehnikas veiktspēju un efektivitāti.

Pieaugot pieprasījumam pēc vides risinājumiem un arvien vairāk pieaugot pilsētu teritorijām ar paaugstinātām prasībām pret emisijām, PW148-11, PW158-11 un PW160-11 EU Stage V riteņu  ekskavatori nodrošinās iespēju piedalīties jebkurā konkursā, apliecināt vides aizsardzības spējas un nodrošināt ieguldījumu nākotnē.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti