Piecu gadu garantija YANMAR dzinējiem

Pagarinot garantiju no diviem līdz pieciem gadiem no iegādes datuma, vai līdz 5000 dzinēja darbības stundām — atkarībā no tā, kurš pienāk pirmais, TN sērijas klienti Eiropā var baudīt uzlabotu darbības drošību, augstākas aprīkojuma tālākpārdošanas vērtības un sirdsmieru.

Lai izmantotu šo nozarē vadošo piedāvājumu, Yanmar TN sērijas pircējiem tikai jāreģistrē savi dzinēji pirms pirmās plānotās apkopes un 30 dienu laikā jāsazinās ar pilnvarotu YANMAR dzinēju izplatītāju.

"Kvalitāte un uzticamība ir YANMAR dzinēju raksturīgākās iezīmes, tāpēc mēs esam pārliecināti, ka varam piedāvāt šo garo, bezmaksas pagarināto garantiju," sacīja Carlo Giudici, Yanmar Europe pārdošanas un mārketinga direktors.

Viņš piebilda: "Pateicoties YANMAR pastāvīgajai centībai attīstīt pasaules klases, progresīvus produktus ar progresīvām tehnoloģijām, mēs varam piedāvāt paaugstinātu uzticamību un bezmaksas atbalstu."

TN sērijas ūdens dzesēšanas dīzeļdzinēju pielietojums ir plašs, tostarp celtniecībā, lauksaimniecībā, materiālu apstrādē un rūpniecībā.

Garantija attiecas uz dzinējiem, ko Yanmar Europe pārdod tieši vai izmantojot YANMAR Industrial Engine izplatīšanas tīklu.

Garantijas noteikumus un nosacījumus skatiet vietnē https://www.yanmar.com/eu/industrial/5-year-warranty/ 

Pagarinātā garantija attiecas uz dzinējiem, kas ražoti no 2021. gada 1. janvāra, ko pārdod Yanmar Europe un darbojas Eiropā.




Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti