SIA "KONO" aicina iepazīties ar jauno 5-tonnu klases frontālo iekrāvēju Bobcat L75

Sākot ar 2021.gada nogali, Bobcat ir papildinājis savu produktu klāstu ar diviem jauniem tehnikas modeļiem – kompaktajiem frontālajiem iekrāvējiem L75 un L85. No šī gada maija klientiem arī Latvijā ir apskatāms viens no Bobcat jaunajiem 5-tonnu klases frontālajiem iekrāvējiem – Bobcat L75.


Bobcat jaunie kompaktie frontālie iekrāvēji (Compact Wheel Loader) ir radīti nepārtrauktam darbam – ja nepieciešama ātra iekraušana/izkraušana, sniega tīrīšanas darbi, 360-grādu redzamība, vai zems spiediens uz virsmu – Bobcat kompaktais frontālais iekrāvējs būs pareizā izvēle.

Bobcat L75 – Viss nepieciešamais ikdienas darbam.
41 kW (55 ZS) dīzeļdzinēja jauda un 2564 kg maksimālā celtspēja 40° artikulācijā ar kausu nodrošina produktivitāti, un plašais standarta aprīkojuma klāsts nodrošina operatora komfortu un darba ražību visas dienas garumā.
Pilna masa: 4635 kg

Bobcat L85 – Jauda un papildus komforts.
50,7 kW (68 ZS) dīzeļdzinēja jauda un 3151 kg maksimālā celtspēja ir solis pretī vēl ātrākiem cikla laikiem un samazinātām izmaksām. Paroles aizsardzība, LED apgaismojums, un virkne citu, produktivitāti uzlabojošu, īpašību ir iekļautas jau standarta aprīkojumā. Pilna masa: 5091 kg

Bobcat oficiālais pārstāvis Latvijā, SIA KONO, aicina iepazīties ar Bobcat L75 modeli klātienē, lai pārliecinātos par mašīnas kvalitāti, ērtumu un darba spējām pašu acīm! 


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti