Volvo EWR130E riteņu ekskavators NODERĪGI

Volvo EWR130E pārraksta noteikumus

“Kompakts” ir gandrīz pārāk garš vārds, lai aprakstītu jauno EWR130E. Tā izmēri ir tik šauri, ka nodrošina īsāko apgriešanos rādiusu 12–13 tonnu klasē. Tā ir manevrētīga, piedāvā izcilu celšanas veiktspēju, rakšanas spēku, pielietojuma elastību un operatora komforta apvienojumu.

Ar tik pieticīgiem izmēriem jaunais EWR130E ļauj operatoram strādāt pat visšaurākajās darba vietās, gan pilsētvidē, gan uz ceļiem, kur satiksmes drošība ir svarīga, gan lielakos infrastruktūras projektos, kur svarīga ir veiktspēja, gan daudz kur citur.

EWR130E lepojas ar ievērojami zemāku smaguma centru salīdzinājumā ar līdzvērtīgām tehnikām, kas nodrošina nepārspējamu stabilitāti. Divdaļīgā izlice ļauj pacelt līdz 4,3 t svaru 6 metru attālumā. Tas apvienojumā ar Volvo D4 dzinēju nodrošina vienu no labākajām veiktspējām savā klasē.

Unikālā ir EWR130E četru riteņu stūrēšana un dalīta lāpsta-stabilizators. Četru riteņu stūrēšana vēl vairāk uzlabo manevrētspēju, samazinot pagrieziena rādiusu, kas ir mazākais šo ekskavatoru klasē. Savukārt dalītā lāpsta piedāvā vairāk iespēju nolīdzināt mašīnu uz nelīdzenas zemes vai ap apmalēm utt.

Šie un citi uzlabojumi Volvo EWR130E nosaka jaunu riteņu ekskavatoru veiktspējas standartu 12-13 tonnu klasē.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti