Wacker Neuson tehnikas klāsts papildināts ar atjaunotu ET58 miniekskavatora modeli

Atjaunotā Wacker Neuson ET58 miniekskavatora svars ir 5.6 tonnas, tas ir aprīkots ar 3-cilindru EU Stage 5 prasībām atbilstošu Perkins dīzeļdzinēju, kas nodrošina 33.5 kW jaudu. Šī modeļa hidrauliskā sūkņa ražība ir 126 l/min (209 bar spiediens), rakšanas dziļums ir 4 metri, un tagad tas ir pieejams arī klientiem Latvijā. 

Wacker Neuson produktu pārstāvja Latvijā SIA Alfis tehniskais pārdošanas asistents Gustavs Jasūns uzsver sekojošus atjaunotā ET58 miniekskavatora uzlabojumus:

Jaunā 3-punktu kinemātika palielina kausa rotācijas leņķi līdz 200 grādiem. Šis faktors palielina vertikālās rakšanas dziļumu un rakšanas spēku, kā arī samazina nepieciešamību pārpozicionēt ekskavatoru darba laikā, kas veicina ātrāku izstrādi un uzlabo darba efektivitāti.

Aktīvais darba apgaismojums – viegli pamanāma, sarkana LED apgaismojuma līnija ekskavatora aizmugurē, kas ieslēdzoties ziņo par to, ka ekskavators ir gatavs darbam, un vienlaikus brīdina blakus esošos, ka tehnika var uzsākt darbības jebkurā brīdī.


Auto-stop funkcija – noteiktu laika periodu atrodoties dīkstāvē, ekskavators automātiski samazina dzinēja apgriezienus līdz tukšgaitai, kas palīdz izvairīties no nevajadzīga degvielas patēriņa un iekārtas nolietojuma, kā arī samazina izmešu skaitu un pagarina kopējo dzinēja darba mūžu.


Kāpurķēžu rullīši ir pozicionēti ārpusē, kas palielina ekskavatora laterālo stabilitāti. Šo faktoru īpaši novērtēs tie tehnikas īpašnieki, kuriem šis miniekskavators ir nepieciešams, lai veiktu darbus ar smagiem materiāliem.

Wacker Neuson ET58 miniekskavatora atjaunotās versijas pirmā tehnikas vienība jau ir pieejama apskatei un izmēģinājumiem arī klientiem Latvijā – SIA Alfis tehnikas parkā.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti