Jaunums Wacker Neuson rokas instrumentu klāstā – elektriskais inertais dziļumvibrators ACBe

Ar 2023. gadu arī klientiem Latvijā ir pieejams jaunais Wacker Neuson elektriskais inertais dziļumvibrators Wacker Neuson ACBe. Šis instruments darbojas no akumulatora, tādēļ to var izmantot betonēšanas procesam jebkurā objektā, neatkarīgi no elektrotīkla pieejamības.

SIA Alfis Wacker Neuson produktu tehniskais tirdzniecības pārstāvis Gustavs Jasūns uzsver sekojošas Wacker Neuson ACBe elektriskā dziļumvibratora priekšrocības:

• Droša strādāšana darba vietā, jo tiek pilnībā izslēgta dzīvībai bīstama strāvas noplūde.
• Kompaktais un ergonomiskais mugursomas dizains efektīvi izlīdzina iekārtas svaru, kas ļauj ērti un ilgstoši strādāt.
• Elementāra darba uzsākšana – ir tikai viena ieslēgšanas un izslēgšanas poga.
• Augstā frekvence nodrošina stabilus vibrovāles apgriezienus, kas garantē optimālu betona kvalitāti.
• Elektriskais motors nodrošina īsāku betona izstrādes laiku un zemākas apkopes izmaksas, salīdzinot ar dziļumvibratoriem, kas darbojas ar iekšdedzes dzinējiem.
• Visu Wacker Neuson elektroinstrumentu akumulatori ir savstarpēji aizvietojami – šī dziļumvibratora akumulatoru var izmantot arī citiem Wacker Neuson elektroinstrumentiem, tāpat šo dziļumvibratoru var darbināt ar kāda cita Wacker Neuson instrumenta akumulatoru. Tas būtiski samazina izmaksas, jo nav nepieciešams iegādāties katram instrumentam savu akumulatoru.


Savukārt, SIA Alfis Wacker Neuson produktu grupas vadītājs Aigars Stiuka atzīmē: 

“Latvijas tirgū šāds instruments ir jaunums – elektriskie dziļumvibratori pie mums līdz šim nav bijuši pieejami, Wacker Neuson ir vienīgais ražotājs, kas tādus piedāvā. Pirmie eksemplāri jau atrodas SIA Alfis noliktavā un ir pieejami gan pasūtīšanai, gan izmēģināšanai demo. Lai nodrošinātu pēc iespējas ātrāku iekārtu piegādi, pasūtījumu piegādes procesi tiek organizēti pēc nepieciešamības no tuvākās ražotāja pārstāvja noliktavas Eiropā – piemēram, arī no mūsu sadarbības partneriem Somijā.”


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Elīna Treimane

Saistītie raksti