Doosan turpmāk tiks dēvēts par DEVELON

Pasaulē plaši pazīstamais būvniecības tehnikas zīmols Doosan (Doosan Construction Equipment) turpmāk tiks dēvēts par DEVELON. 

Šī gada martā, CONEXPO izstādē Lasvegasā, uzņēmums Hyndai Doosan Infracore klātienē oficiāli prezentēja jauno zīmolu. 

Nosaukums DEVELON ir veidots no vārda “attīstīties” (angliski develop) un “tālākvirzība” (angliski onwards), kas simbolizē Hyndai Doosan Infracore jaunu sākumu, virzību un fokusu uz arvien jauniem inovatīviem produktiem un risinājumiem. Uzņēmums ar jauno zīmolu turpinās nodrošināt inovatīvus produktus un risinājumus, tādējādi vēl vairāk nostiprinot savu globālā līdera statusu būvniecības tehnikas un tehnoloģisko risinājumu jomā. 



Develon būvniecības tehnikas produktu klāstā ietilpst kāpurķēžu ekskavatori, riteņu ekskavatori, frontālie iekrāvēji, mini ekskavatori un artikulētie pašizgāzēji. Kopš 2020. gada marta oficiālais Doosan/Develon būvtehnikas pārstāvis Latvijā ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums SIA INTRAC Latvija (INTRAC Group AB meitas uzņēmums). 



Šī gada 18. aprīlī SIA INTRAC Latvija uzņēmuma centrālajā birojā un servisa centrā Rīgā, Maskavas ielā 458, rīkoja preses konferenci, kas bija veltīta Doosan nosaukuma maiņai uz DEVELON. 





Preses konferencē piedalījās INTRAC Group AB (Zviedrija) Mārketinga direktors Fredrik Brandhorst, Doosan Infracore Europe reģionālā vadītāja (Apvienotā Karaliste, Skandināvija, Baltija) Jane Halfpenny, INTRAC Latvija SIA direktors Andris Bružs un INTRAC Latvija SIA Būvtehnikas pārdošanas nodaļas vadītājs Ints Lazdiņš.




Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti