Jaunums Develon tehnikas klāstā – pirmais buldozers DD130

Līdz šim industriālās tehnikas ražotāja Develon būvniecības tehnikas produktu klāstā ietilpa kāpurķēžu ekskavatori, riteņu ekskavatori, frontālie iekrāvēji, mini ekskavatori un artikulētie pašizgāzēji, taču kopš 2024. gada Develon ir uzsācis arī buldozeru ražošanu, janvārī laižot klajā pirmo buldozera modeli – DD130.

Vidējās klases Develon DD130 buldozers ir revolucionāra tehnika ar plašu pielietojumu dzīvojamo un komercēku būvniecībā, kā arī ceļu un autostāvvietu izveides projektos.

Aprīkots ar EU Stage V izmešu kontroles prasībām atbilstošu Perkins 1204J dzinēju, kas nodrošina 157 ZS jaudu, šis 14.5 tonnas smagais buldozers nodrošina izcilu jaudu, lielisku redzamību operatoram, ērtu tehnikas vadību un kontroli, progresīvus tehnoloģiskos risinājumus un ērtas tehnikas apkopes iespējas.

Develon būvtehnikas oficiālais pārstāvis Latvijā, industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums SIA Intrac Latvija ar prieku apliecina, ka DD130 buldozers ir pieejams pasūtīšanai arī Latvijas klientiem.

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti