JCB laiž klajā 2,5 tonnu mini ekskavatoru 25Z-1 nulles pagrieziena rādiusa konfigurācijā

Industriālās tehnikas ražotājs JCB ir laidis klajā jaunu mini ekskavatora modeli – jaunās paaudzes 2,5 tonnu JCB 25Z-1 ar Zero Tailswing (nulles pagrieziena rādiusa) konfigurāciju. Ar jauno, ekonomisko Kohler 18.4 kW dzinēju, kas samazina degvielas patēriņu par 5%, šis modelis atbilst EU Stage 5 izmešu normu prasībām, un tehnikas dizains ir pārdomāts tā, lai radītu izturīgu, uzticamu un viegli pārvietojamu mini ekskavatoru.

Pateicoties nulles pagrieziena rādiusa konfigurācijai, JCB 25Z-1 ir viegli un droši manevrējams pat šauros apstākļos. 

Lai gan JCB 25Z-1 sver tikai 2,5 tonnas, tas spēj pārvietot smagas kravas, saglabājot stabilitāti, jo tam ir papildus atsvars. Šis mini ekskavators ir gan izturīgs, gan daudzpusīgs, jo nepieciešamības gadījumā šo papildus atsvaru ir iespējams noņemt. Pie tam – JCB 25Z-1 ir pilnībā optimizēts vieglai pārvietošanai uz treilera ar stiprināšanu 9 punktos, un, tā kā šī modeļa transportēšanas svars ir 2550 kg, tas ir pārvadājams arī reģionos ar transportēšanas svara ierobežojumu 3500 kg. Pateicoties šīs tehnikas kvalitātei, sniegumam un pārvietošanas ērtībai, tā būs lieliski piemērota tehnikas vienība arī nomas vajadzībām.


SNIEGUMS/VEIKTSPĒJA

JCB 25Z-1 lepojas ar uzlabojumiem gan hidrauliskās sistēmas darbībā, gan aprīkojumā, gan izsekošanas ziņā, bet, jo īpaši – jaunā Kohler dzinēja darbībā.

Jauns EU Stage V Kohler 18.4 kW dzinējs samazina degvielas patēriņu par 5%.

Palielināta rakšanas un celšanas veiktspēja ar samazinātu trokšņa līmeni, vibrācijas līmeni, un samazinātu degvielas patēriņu. 

Auto Kickdown kāpurķēžu piedziņas motoripielāgojas reljefa izmaiņām, veicinot produktivitāti un palīdzot operatoram koncentrēt uzmanību uz veicamo darbu. 

Pieejami augstās un zemās plūsmas hidroizvadi dažādiem hidrauliskajiem darbarīkiem.

Papildus pieskrūvējams atsvars uzlabotai stabilitātei un pacelšanas veiktspējai.

DROŠĪBA

JCB tehnika ir pazīstama ar izcilu aprīkojumu drošībai gan darba, gan transportēšanas laikā. Jaunā modeļa standarta aprīkojumā ietilpst tādas drošību uzlabojošas sistēmas, kā Follow-Me-Home darba gaismas un 2GO sistēma, kas ir unikāla JCB. 

Pateicoties transportēšanas svaram 2550 kg, JCB 25Z-1 ir viegli pārvadājams arī reģionos ar transportēšanas svara ierobežojumu 3500 kg. 9 ergonomiski izvietoti stiprināšanas punkti uz mini ekskavatora kompaktā korpusa ļauj tehniku nostiprināt uz treilera vēl ērtāk un drošāk. 

Jauns displeja ekrāns kabīnē uzskatāmi atspoguļo tehnikas darbības parametrus un sistēmu diagnostikas rādītājus, palīdzot operatoram savlaicīgi pamanīt jebkādas novirzes vai kļūdas. 

Atslēgas vai PIN koda tipa imobilaizers novērš nesankcionētu tehnikas izmantošanu. 


LIETOŠANAS ĒRTUMS UN KOMFORTS 

Runājot par mini ekskavatoriem, tieši detaļām ir nozīme. JCB 25Z-1 lepojas ar dažām niansēm, kas tā lietošanu padara īpaši ērtu. 

Plaši atverams tērauda motora pārsegs un ārējais pildītājs ērtai degvielas uzpildei un ikdienas pārbaudēm.

Hidrauliskā ātrā sakabe ātrai un ērtai darbarīku nomaiņai. 

Pilnībā regulējams sēdeklis un plaša kabīne operatora komfortam visas dienas garumā. 

Automātiska tehnikas pārbaude (machine health checks) sniedz pārliecību par tehnikas gatavību darbam katras darba dienas sākumā.

UZTURĒŠANAS IZMAKSAS (COST OF OWNERSHIP)

Ir vairākas nianses, kas palīdz samazināt JCB 25Z-1 mini ekskavatora ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas, tā padarot šo tehnikas vienību par ļoti rentablu izvēli.

Krāsaini kodēti hidropievadi ir izvadīti cauri izlicei, tā labāk pasargājot tos no potenciālajiem bojājumiem. 

500-stundu smērēšanas intervāli ietaupa laiku un naudu, pateicoties  grafīta-bronzas buksēm.

Auto stop un tukšgaitas kontroles funkcijas ietaupa degvielu, izslēdzot dzinēju, ja vadības ierīces netiek darbinātas, bet slodzes jūtīgā hidraulika taupa jaudu, izmantojot to tikai nepieciešamības gadījumā. 

Plakanā stikla logi samazina to nomaiņas izmaksas bojājuma gadījumā. 


IZTURĪBA 

Robota metināta izlice un kauss no augstas izturības tērauda ar iekšējām deflektoru plāksnēm nodrošina lielisku svara un stiprības attiecību. 

100% presēta tērauda virsbūve padara paneļus izturīgus un viegli remontējamus. 

Atvērtas kabīnes durvis ir pretsvara garumā, lai pasargātu tās no bojājumiem. Papildaprīkojumā pieejamie cilindru aizsargi aizkavē nejaušus bojājumus rakšanas laikā.

JCB 25Z-1 miniekskavatora parametri:

Max dzinēja jauda: 18,4 kW
Max rakšanas dziļums: 2,82 m
Max izbēršanas augstums: 3,16 m
Darba svars: 2550 kg

Jaunos JCB mini ekskavatorus jau ir iespējams pasūtīt, un to piegādes laiks variē no 3 līdz 4 mēnešiem, atkarībā no izvēlētās komplektācijas.

Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti