Klientam Latvijā piegādāts pirmais Bobcat L95 kompaktais frontālais iekrāvējs

Bobcat L95 ir lielākais un jaudīgākais no Bobcat kompakto frontālo iekrāvēju saimes, un tam ir bagātīgs standarta aprīkojums. Tā kompaktie gabarīti, mazais pagrieziena rādiuss un Power Bob-Tach® sakabe nodrošina daudzpusību, padarot šo modeli piemērotu ļoti dažādiem darbiem. Uzlabotais, Stage V prasībām atbilstošais, dzinējs ar turbokompresoru nodrošina augstu efektivitāti un sasniedz atbilstību izmešu standartiem, neizmantojot dīzeļdegvielas daļiņu filtru (DPF) vai SCR. 

Bobcat L95 galvenie rādītāji:

- Pilna masa 5376 kg

- Max. Celtspēja ar dakšām, taisni – 3011 kg, 40° leņķī – 2619 kg

- Celšanas augstums 3275 mm

- 75 zs dzinējs, bez AdBlue

- 40 km/h braukšanas ātrums jau standarta aprīkojumā

- Max hidrauliskā plūsma 103.5 L/min

- Pieejama hidrauliska Bobcat tipa (industrijas standarta) sakabe, lai tehnikas īpašnieks varētu izmantot viņa tehnikas parkā jau esošos kompakto frontālo iekrāvēju agregātus.


Līdzīgi, kā Latvijas klientiem jau pazīstamajiem L75 un L85 modeļiem, arī šim Bobcat L95 ir ļoti plaša, ērta un ergonomiska kabīne ar zemu trokšņu līmeni. Pateicoties apsildāmam "air-ride" sēdeklim, kas amortizē nelīdzenu reljefu un mašīnas vibrācijas, un automātiskajai braukšanas kontrolei (automatic ride control), tehnikas kustība ir vienmērīga un braukšana ir komfortabla. 

Bobcat L95 dizains ir ne vien izskatīgs, bet arī pārdomāts tā, lai tehnikas ikdienas smērēšanu un apkopšanu veikt būtu ērti un viegli. Šim modelim ir veikti uzlabojumi gaitas (FNR) slēdža darbības ātrumā, hidropievadi ir labāk paslēpti sakabes rāmī, novēršot iespēju tos nejauši sabojāt darba laikā.

Bobcat L95 būs izcili piemērots darbiem ceļu un vispārējā būvniecībā, ceļu un teritoriju uzturēšanā, un beramkravu un materiāla pārvietošanā šaurās vietās.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti