Demo izmēģinājumiem Latvijā ieradies SANY SY265C kāpurķēžu ekskavators

SANY SY265C ir pieejams SANY kāpurķēžu ekskavatoru klāstā jau labu laiku, taču klientiem Latvijā tas vēl nav pazīstams, tādēļ 2024. gada pavasarī SANY pārstāvis Latvijā SIA REPA rīko šīs tehnikas vienības demo sesijas.

SIA REPA projektu vadītājs Aleksandrs Mitrofanovs stāsta, ka SANY SY265C ir jaudīgs ekskavators ar zemu degvielas patēriņu. Tā svars ir 27 000 kg, tam ir ātra un jaudīga Kawasaki hidraulika un EU Stage V izmešu normu prasībām atbilstošs, ekonomisks CUMMINS QSB6.7 dzinējs, kas nodrošina 145 kW/ 2000 apgr/min jaudu. Operatora ērtībām un darba precizitātei aprīkojumā ietilpst 10 collu augstas izšķirtspējas skārienjūtīgs ekrāns un 2 kameras standarta aprīkojumā.

Latvijā pieejamajai demo tehnikas vienībai ir uzstādīts 1,5 m3 rokamais kauss, kas ir ļoti piemērots visa veida rakšanas darbiem un materiāla izstrādei grants karjeros.



2024. gada pavasarī šis SANY SY265C kāpurķēžu ekskavators tiek piedāvāts izmēģināšanai visiem tiem Latvijas uzņēmumiem, kuri vēlas iepazīt SANY tehniku darbībā, novērtēt tās kvalitāti un piemērotību dažādiem darbiem.

SIA REPA noliktavā ir pieejams arī SANY SY265C ekskavators nomas vajadzībām, kā arī jauna tehnikas vienība iegādei potenciālajiem klientiem. Jauna SANY SY265C ekskavatora piegādes laiks klientiem Latvijā ir salīdzinoši ātrs – atkarībā no aprīkojuma tehnika ir pieejama 1 – 2 nedēļu laikā no pasūtījuma brīža.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Elīna Treimane

Saistītie raksti