Hidromek HMK 640 WL JAUNUMI

HİDROMEK globālā pārdošana pārsniegusi 50.000 tehniku vienību

Būvniecības tehniku skaits, ko HİDROMEK ir pārdevis visā pasaulē, kopš tās dibināšanas līdz 2020. gada beigām, ir pārsniedzis 50 tūkstošus vienību.

HİDROMEK priekšsēdētāja vietnieks un ģenerālmenedžeris Ahmet Bozkurt sacīja: “Mēs esam pārdevuši vairāk nekā 50 tūkstošus vairāk nekā 100 valstīs 6 kontinentos. Mēs izsakām visdziļāko pateicību mūsu komandai, izplatītājiem, piegādātājiem, klientiem un visām ieinteresētajām personām, ar kurām kopā mēs esam stiprāki.”

Nodrošinot darbu 2000 cilvēkiem, HİDROMEK ražo universālos iekrāvējus, hidrauliskos ekskavatorus, frontālos iekrāvējus, motogreiderus un pamata veltņus sešās ražotnēs, no kurām četras atrodas Ankarā un viena Izmirā, Turcijā, un viena Čonburi, Taizemē. HİDROMEK turpina jaunās ražotnes kompleksa būvniecību, kas aizņems 1,4 miljonu m2 platību Ankarā. Komponenšu rūpnīcā, kas tika pabeigta un sāks darboties pirmā, HİDROMEK ražos galvenās sastāvdaļas, piemēram, pārnesumkārbas, asis, reduktorus un hidrauliskos cilindrus. Papildus notiek arī ekskavatoru rūpnīcas būvniecība, kuru plānots sākt ekspluatēt 2022. gadā un, kas radīs jaunas darbavietas un palielinās ražošanas jaudu.

PLĀNO IEVIEST JAUNUS PRODUKTUS

Turpinot pētniecības, izstrādes un inovācijas darbību, HİDROMEK plāno šogad tirgū ieviest jaunus modeļus universālo iekrāvēju, hidraulisko ekskavatoru, frontālo iekrāvēju un pamata veltņus produktu grupās.

PAPLAŠINĀTS EKSPORTA UN TIRDZNIECĪBAS TĪKLS

Kopā ar galvenajiem eksporta tirgiem kā Alžīrija, Bulgārija, Tunisija, Dienvidāfrika, Argentīna, Filipīnas, Indonēzija, Čīle, Spānija, Francija, Krievija un Austrālija, pagājušajā gadā HİDROMEK piegādāja tehnikas uz vairāk kā 80 valstīm. Pievienojot jaunus tirgus, piemēram, Čehiju, Taivānu, Maltu, Guamu, Kotdivuāras piekrasti un Sjerraleoni, HİDROMEK atsāka eksportu uz Meksiku un Saūda Arābiju. HİDROMEK pievienoja arī jaunus dīlerus - tagad to ir vairāk kā 80 valstīs.

“MĒS DOMĀJAM, KA 2021.GADS BŪS LABĀKS GADS”

Norādot, ka 2020.gads bija veiksmīgs, neraugoties uz ārkārtējo situāciju visā pasaulē, Ahmet Bozkurt sacīja:

“Mēs vienmēr esam atbalstījuši savus klientus ar savu plašo produktu klāstu un pēcpārdošanas sniegtajiem pakalpojumiem. Vietējā tirgū mēs palielinājām daudzu mūsu produktu tirgus daļu. Neraugoties uz globālo situāciju, mums bija veiksmīgs gads arī ārzemēs. Mēs domājam, ka 2021.gads būs labāks gads nekā 2020. gads, būvniecības nozares investīciju un pieprasījuma pieauguma dēļ. Šajā kontekstā, palielinot mūsu daļu esošajos tirgos, mūsu mērķis ir atvērt jaunus tirgus, paplašināt mūsu tirdzniecības tīklu un apmierināt mūsu klientu prasības, mūsu produktu klāstam pievienojot jaunus produktus, tādējādi nostiprinot mūsu vietu globālajā industrijā”.


Dalīties ar rakstu

Žurnālists

Žurnāls Industrija

Saistītie raksti